pinguin-pools-slide2
pinguin-pools-slide1
pinguin-pools-slide3
Home tekst

Met ruim 40 jaar ervaring is Pinguin Pools Zwembadtechniek een begrip in de zwembad en sauna wereld!

De diverse uiteenlopende projecten welke wij de afgelopen jaren door heel Nederland hebben gerealiseerd staan garant voor jarenlang zwemplezier. Als het gaat om zwembadrenovatie, zwembadbouw, zwembadonderhoud, sauna's en aanverwante artikelen bent u bij Pinguin Pools Zwembadtechniek aan het juiste adres. Met onze zeer ruime ervaring, deskundigheid en advies op maat wij springen graag voor u in het diepe!

 Zwembaden Pinguin Pools Buitenzwembad Pinguin Pools Buitenzwembaden Pinguin Pools Zwembadonderhoud pinguin Pools Buitenzwembad Pinguin Pools Polyester zwembad Pinguin Pools

Luxe en wellness producten wordt steeds exclusiever. Dit heeft uiteraard te maken met de economisch mindere tijden. Pinguin Pools gevestigd in Bosch en Duin heeft een zodanige positie in de markt, waardoor wij het al ruim 42 jaar volhouden. Hiermee kunnen wij, u als klant, de service en kwaliteit bieden die u van ons mag verwachten! Wij zijn gepassioneerd en gespecialiceerd en willen dit graag in de komende jaren uit blijven dragen. 

Kortom: Pinguin Pools is de professional waar u terecht kunt voor uw zwembad.

Pinguin Pools is gespecialiseerd in:

Zwembaden voor iedereen!

Voor zowel particulieren, instellingen en openbare bedrijven realiseren wij moderne projecten. Complete binnen- en buitenzwembaden, whirlpools, sauna's en stoomcabines worden door ons ontworpen, gebouwd, geïnstalleerd en onderhouden. Pinguin Pools Zwembadtechniek kan u tevens adviseren een keuze te maken uit de vele mogelijkheden omtrent de aanleg van uw zwembad. Wij adviseren u graag bij de bouwkundige begeleiding, vergunningsaanvragen, tekeningen, funderingsadvies, terraswerkzaamheden, verwarmingsmogelijkheden en alle andere voorkomende werkzaamheden.

Pinguin Pools is lid van de vereniging van Zwembad Ondernemers!
Pinguin Pools Zwembadtechniek logo
Pinguin Pools Zwembadtechniek
icon Ons Doel

Ons Doel

Wij zorgen voor een complete service.
Ook na uw aankoop staan wij voor u klaar!

icon Onze diensten

Onze diensten

Niets is ons teveel gevraagd.
Wij hanteren een strategische aanpak!.

icon Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.
Tevens kunt u ons bereiken via ons email adres!