pinguin-pools-slide2
pinguin-pools-slide1
pinguin-pools-slide3
Sauna's tekst

Sauna's en stoombaden

Een sauna of stoombad in uw eigen huis. Een verstandige investering, comfortabel en ontspannend. Een eigen sauna of stoombad is zowel praktisch als comfortabel. U kunt er immers gebruik van maken wanner u dit wenst, in een temperatuur en vochtigheidsgraad die u het prettigst vindt en geeft u de gelegenheid zich op een plezierige wijze te ontspannen. Bezoek onze showroom!

Sauna's

Steeds meer mensen ontdekken de heilzame werking van de sauna. Een heerlijk gevoel om thuis op elk gewenst tijdstip de stress van het dagelijks leven van je af te laten glijden en je fysiek weer op te peppen. Pinguin-Pools biedt u een ruime keus kwaliteitssauna's in vele maten en vele toebehoren voor elke beurs. Dus altijd een sauna voor u op maat.

Infrarood saunacabines

Dat infrarode stralingswarmte een heilzame uitwerking heeft op lichamelijke klachten van uiteenlopende aard, is al sinds jaar en dag bekend. Wie kent er niet de 'rode lamp'.

Al tientallen jaren worden hiermee blessures, zoals verstuikingen, verdraaiingen en spierpijn bestreden. En met succes. Want juist omdat infrarode warmte diep doordringt in het spierweefsel, is de uitwerking ervan zo frappant. Behalve bij spier- of gewrichtspijn, helpt infrarood-warmte ook bij vermindering van spanning of stress. Het gebruik van infraroodstralen is bovendien sterk aan te bevelen voor mensen die last hebben van psoriasis, verschillende soorten reuma, artritis, lage rugpijn of van ontstekingen, griep of verkoudheid. Regelmatig gebruik van infrarood-warmte verbetert de algehele conditie. Infrarood-energie stimuleert bovendien de verbranding van het lichaam, waardoor u overtollig gewicht makkelijker kwijt raakt.

De saunette van Riho is een infraroodsauna met ruimte voor 2 personen:

  • afmetingen 112x90x186
  • levering in 6 delen
  • eenvoudige montage
  • geschikt voor natte of droge ruimte
  • 5 keramische infrarood lampen voorzien van thermostaat
  • opwarmtijd 10 minuten
  • energiekosten per cyclus f 0,30
  • KEMA gekeurd
  • ook in één- of meerpersoons-uitvoeringen leverbaar

Stoombaden

Stoom reinigt en zuivert de huid zoals dat op geen andere manier mogelijk is. Een stoombad werkt ontspannend op lichaam en geest.  

Stoombaden zijn in diverse uitvoeringen leverbaar:

O.a. het Spaform modulair stoomcabine systeem. Al naar gelang uw persoonlijke behoefte en (woon) omstandigheden kunt u er letterlijk alle anten mee uit.

Door de modulaire opbouw s er voor elke relaxruimte en elke badkamer een stoomcabine die perfect past. De stoomcabines worden vervaardigd van acryl, verstevigd met ABS. De cabines worden compleet geleverd met een bronzen deur van veiligheidsglas, comfortabele voorgevormde zitplaatsen, koepelvormig dak, thermometer en verlichting inclusief transformator.

Alle stoomcabines worden standaard geleerd in de kleur pergamon

Een ander systeem is de stoomdouche cabine. DOUCHEN, MASSEREN EN STOMEN zijn ondergebracht in één ontwerp. De cabines zijn leverbaar in één- en meerpersoons-uitvoeringen, er zijn vele mogelijkheden.

Met een druk op de knop kunt u ogenblikkelijk uw keuze bepalen: douchen, masseren of stomen. Gerichte massagejets verwennen het hele lichaam. De stoom reinigt en zuivert de huid. Als u klaar bent kunt u zo afdouchen.

Pinguin Pools Zwembadtechniek logo
Pinguin Pools Zwembadtechniek
icon Ons Doel

Ons Doel

Wij zorgen voor een complete service.
Ook na uw aankoop staan wij voor u klaar!

icon Onze diensten

Onze diensten

Niets is ons teveel gevraagd.
Wij hanteren een strategische aanpak!.

icon Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.
Tevens kunt u ons bereiken via ons email adres!