pinguin-pools-slide2
pinguin-pools-slide1
pinguin-pools-slide3
Betegelde zwembaden voor een luxueuze uitstraling
Betegelde zwembaden

Betegelde zwembaden voor een luxueuze uitstraling

Wilt u dagelijks kunnen zwemmen in uw eigen mooie zwembad? Zoekt u daarom een geschikt bedrijf dat gespecialiseerd is in betegelde zwembaden. Pinguin Pools is beslist uw aangewezen partner als het gaat om betegelde zwembaden. Door de jaren heen zijn wij inmiddels een begrip geworden in de wereld van betegelde zwembaden. Pinguin Pools is gespecialiseerd in het bouwen van de klassieke betegelde zwembaden die in de trek zijn bij de ultieme levensgenieters. Afhankelijk van uw wensen maken wij een zwembad die past bij uw smaak en woning. Wanneer u kiest voor  één van onze betegelde zwembaden bent u verzekerd van:

  • Een prachtig zwembad
  • In de stijl die u wenst
  • In alle maten
  • Met passende betegeling
  • Duurzaam
  • Met verwarming

Tevens hebben onze betegelde zwembaden een lange levensduur.

Binnen en buiten zwembaden

Als zwembadenspecialist bouwen wij betegelde zwembaden voor zowel binnen als buiten. Hierbij moeten de gebruikte materialen en de constructie vorstbestendig zijn. Voor betegelde binnen zwembaden geldt deze voorwaarde uiteraard niet. Wilt u graag een bijzondere uitstraling? Dan kunt u dit creëren met onze betegelde zwembaden . Wij zijn gespecialiseerd in het maken van betegelde zwembaden en werken altijd aan een prachtig eindresultaat. Naast de keuze uit kleuren, maten en materialen kunt u ook kiezen uit vele opties zoals verlichting.

Verwarmen zwembaden

Pinguin Pools kan tevens buiten voor uw betegelde zwembaden zonnepanelen aanleggen voor het verwarmen van een zwembad. De grote vrijheid in vormgeving en maatvoering maken betegelde zwembaden tot uniek zwembaden. Ons team heeft ervaring in het maken van betegelde zwembaden en zorgen voor de juiste afwerking. Graag geven wij uw zwembad een luxueuze uitstraling.

Informatie vragen over zwembaden bij Pinguin Pools

Bent u benieuwd naar de keuze in design en sfeer? Wenst u meer informatie te ontvangen over betegelde zwembaden , vul a.u.b. onderstaand formulier in. Graag nemen wij contact met u op om uw wensen te bespreken. Indien wenselijk komen wij langs om uw situatie te beoordelen en voorbeelden van betegelde zwembaden te laten zien.

Pinguin Pools Zwembadtechniek logo
Pinguin Pools Zwembadtechniek
Laat uw reactie achter
icon Ons Doel

Ons Doel

Wij zorgen voor een complete service.
Ook na uw aankoop staan wij voor u klaar!

icon Onze diensten

Onze diensten

Niets is ons teveel gevraagd.
Wij hanteren een strategische aanpak!.

icon Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.
Tevens kunt u ons bereiken via ons email adres!