pinguin-pools-slide2
pinguin-pools-slide1
pinguin-pools-slide3
Betonnen zwembaden geschikt voor binnen & buiten
Betonnen zwembaden

Betonnen zwembaden geschikt voor binnen & buiten

Droomt u ervan om in de zomer heerlijk te kunnen genieten van uw eigen zwembad? Laat deze tijd er nu net aankomen. Voor betonnen zwembaden gaat u nu naar de website van Pinguin Pools. Pinguin Pools is ervaren en gespecialiseerd in het leveren van betonnen zwembaden. Een zwembad kopen is niet zomaar iets. Dat beseffen wij ons als geen ander. Wilt u een zwembad laten bouwen? Dan moet u een goed doordacht plan laten ontwikkelen en kiezen uit vele betonnen zwembaden. Naast de keuze uit betonnen zwembaden is de keuze uit afwerking van belang. Houdt u van klassiek blauw? Of vindt u groenblauw een mooie kleur? Graag laten wij u vele voorbeelden zien.​

Op maat betonnen zwembad

Wilt u een groot zwembad? Of gaat uw voorkeur uit naar een wat kleinere? Pinguin Pools is gespecialiseerd in het op maat bouwen en onderhouden van betonnen zwembaden voor particulieren. Pinguin Pools begint met betonnen zwembaden doormiddel van het schetsen van een ontwerp dat meestal samen wordt gedaan volgens de wensen van de klant. Na akkoord zorgen wij voor de bestektekening en eventuele bouwvergunningen (indien noodzakelijk). Uiteraard is het ook hierbij mogelijk om uw eigen tekening aan ons voor te leggen, wij zorgen dan voor een passende prijsopgave en een correcte afhandeling. Kortom, als het gaat om betonnen zwembaden gaan wij als volgt te werk:

  • Oriëntatie
  • Ontwerp
  • Tekeningen
  • Bouwvergunningen
  • Prijsopgaven
  • Uitvoering

Pinguin pools bouwt betonnen zwembaden zowel binnen als buitenshuis.

Wat is het precies?

Betonnen zwembaden zijn zwembaden waarbij de kuip in beton gegoten wordt. Deze kan in verschillende maten, grootte en vormen gebouwd worden. Door de goede constructie van betonnen zwembaden bent u verzekerd van een lange levensduur. Zo kunt u jarenlang onbezorgd genieten van zwemplezier. Grijp uw kans en kom langs om de betonnen zwembaden te bekijken.

Pinguin Pools Zwembadtechniek logo
Pinguin Pools Zwembadtechniek
Laat uw reactie achter
icon Ons Doel

Ons Doel

Wij zorgen voor een complete service.
Ook na uw aankoop staan wij voor u klaar!

icon Onze diensten

Onze diensten

Niets is ons teveel gevraagd.
Wij hanteren een strategische aanpak!.

icon Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.
Tevens kunt u ons bereiken via ons email adres!