pinguin-pools-slide2
pinguin-pools-slide1
pinguin-pools-slide3
Chloorvrije zwembaden in de omgeving van [PLAATSNAAM], uitermate geschikt voor uw gezondheid
Chloorvrije zwembaden

Chloorvrije zwembaden, uitermate geschikt voor uw gezondheid

Krijgt u ook last van uw ogen, oren, luchtwegen en verkoudheid en mag u ook niet meer zwemmen in chloorwater van uw arts? Pinguin Pools levert chloorvrije zwembaden waardoor u dit probleem nooit meer zult hebben. Door meer dan 40 jaar ervaring te hebben in zwembadtechniek hebben wij al vele tevreden klanten mogen voorzien van chloorvrije zwembaden. Wanneer u kiest voor één van onze chloorvrije zwembaden bent u verzekerd van jarenlang zwemplezier. Naast chloorvrije zwembaden kunt u ons inschakelen voor:

  • Renovatie
  • Bouw
  • Onderhoud
  • Sauna’s
  • Aanverwante artikelen

Wilt u graag onze chloorvrije zwembaden zien? Neem contact met ons op. Ons team springt graag voor u in het diepe.

Hygiëne van uw zwembad

Elk openbaar zwembad in Nederland is volgens de Wet Hygiëne en Veiligheid Badinrichtingen en Zwemgelegenheden verplicht het zwembadwater te desinfecteren met chloor. Een openbaar zwembad zonder chloor bestaat dus niet. Pinguin Pools heeft hiervoor de oplossing om een hoge waterkwaliteit te garanderen. Pinguin Pools maakt geen gebruik van chloorbleekloog voor de waterdesinfectie, zoals in de meeste zwembaden. Met onze elektrolyse-installatie maken wij met behulp van keukenzout en stroom ons eigen zuivere chloor voor uw chloorvrije zwembaden.

Wellness bij uw eigen thuis

Houdt u van luxe en wellness? Gaat u vaak naar een binnenzwembad of de sauna? Waarom haalt u dit niet naar huis? Bekijk het aanbod chloorvrije zwembaden en geniet van de rust en het water. Omdat wij al meer dan 40 jaar ervaring hebben in chloorvrije zwembaden kunnen wij u van dienst zijn met service, kwaliteit en prachtige baden. Wij zijn gepassioneerd en gespecialiseerd en willen dit graag in de komende jaren uit blijven dragen.

Allergie?

Bent u allergisch voor chloor? Denkt u dat u daarom geen zwembad kunt nemen? Maak een afspraak met Pinguin Pools en ervaar de voordelen van chloorvrije zwembaden. Chloorvrije zwembaden van Pinguin Pools bieden ook aan u vele mogelijkheden.

Pinguin Pools Zwembadtechniek logo
Pinguin Pools Zwembadtechniek
Laat uw reactie achter
icon Ons Doel

Ons Doel

Wij zorgen voor een complete service.
Ook na uw aankoop staan wij voor u klaar!

icon Onze diensten

Onze diensten

Niets is ons teveel gevraagd.
Wij hanteren een strategische aanpak!.

icon Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.
Tevens kunt u ons bereiken via ons email adres!