pinguin-pools-slide2
pinguin-pools-slide1
pinguin-pools-slide3
Folie zwembaden worden geleverd met jarenlange garantie
Folie zwembaden

Folie zwembaden worden geleverd met jarenlange garantie

Ook profiteren van de vele voordelen die folie zwembaden van Pinguin Pools bieden? Uniek en kwalitatief. Pinguin Pools is een bedrijf waarbij u terecht kunt voor verschillende zwembaden, waaronder de folie zwembaden. Heeft u altijd gedroomd van een luxe zwembad bij uw huis? Laat uw dromen uitkomen en bekijk het aanbod folie zwembaden. Graag geven wij u goed advies over de voor-, nadelen en verschillende soorten. Laat u verrassen door het aanbod en neem een kijkje in het assortiment folie zwembaden. De folie zwembaden die wij leveren zijn van goede kwaliteit. Daarom geven wij met een gerust hart garantie tussen de 15 en 35 jaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Keuze uit folie zwembaden

Wanneer u graag één van onze folie zwembaden wilt, kunt u kiezen uit verschillende soorten. Zo zijn er:

  • Ronde
  • Ovalen
  • Vierkante
  • Rechthoekige

Folie zwembaden met een diameter van 3,60 tot 8,50. Omdat wij direct importeren van onze leverancier kunnen wij folie zwembaden snel aan u leveren.

Afwerking van uw zwembad

Een belangrijk onderdeel van folie zwembaden is de afwerking. Graag besteden wij hier dan ook de nodige zorg en aandacht aan. Hierbij kunt u denken aan het afwerken van de vloer en de wanden. Waterdichtheid staat altijd centraal. Wij voorzien de folie zwembaden van een beschermde laag tegen water en bacteriën.

Buiten zwembaden

Folie zwembaden bieden een ruime keuze in accessoires, inbouwonderdelen en afmetingen. Op deze manier kunt u folie zwembaden geheel naar wens laten maken en plaatsen. Het bassin kan voorzien worden van verschillende standaard inbouwonderdelen: voor watercirculatie, waterbehandeling of onderwaterverlichting.

Wensen

Wilt u ook één van de folie zwembaden laten plaatsen? Neem contact met ons op. Graag maken we een afspraak voor een eerste gesprek waarin uw wensen besproken kunnen worden. Vervolgens stellen wij een offerte op maat op.

Pinguin Pools Zwembadtechniek logo
Pinguin Pools Zwembadtechniek
Laat uw reactie achter
icon Ons Doel

Ons Doel

Wij zorgen voor een complete service.
Ook na uw aankoop staan wij voor u klaar!

icon Onze diensten

Onze diensten

Niets is ons teveel gevraagd.
Wij hanteren een strategische aanpak!.

icon Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.
Tevens kunt u ons bereiken via ons email adres!