pinguin-pools-slide2
pinguin-pools-slide1
pinguin-pools-slide3
Onderhoud aan uw zwembad verzorgd door Pinguin Pools
Onderhoud zwembad

Onderhoud aan uw zwembad verzorgd door Pinguin Pools

Bent u de trotse bezitter van een heerlijk zwembad? Wilt u dat dit zwembad schoon zwemwater bevat? Dan is onderhoud aan uw zwembad van belang. Pinguin pools is gespecialiseerd in het bouwen van de klassieke betegelde zwembaden die in de trek zijn bij de ultieme levensgenieters. Ook voor onderhoud aan uw zwembad bent u bij ons ook aan het juiste adres. Het reinigen van uw zwembad is namelijk van belang voor langdurig zwemplezier, gezondheid en hygiëne. Omdat wij zowel binnen als buiten baden maken kunnen wij ook voor beide onderhoud plegen. Heeft u helaas niet regelmatig onderhoud uitgevoerd aan uw zwembad? Is daarom uw zwembad niet meer zoals deze was? Wilt u geen nieuwe kopen? Dan kan renovatie een uitstekende oplossing zijn. Renovatie brengt uw zwembad weer in nieuwstaat. Door de jaren lange ervaring en expertise van Pinguin-Pools kunnen wij uw zwembad op een snelle en betaalbare manier weer volledig renoveren.

Werkzaamheden voor onderhoud van uw zwembad

Dat onderhoud aan uw zwembad noodzakelijk is, is nu duidelijk. Maar wat doen wij tijdens het onderhoud aan uw zwembad? Zo zullen wij de wanden schrobben, de bodem zuigen, de wanden schoonmaken en het water filteren. Hierbij maken wij gebruik van de beste middelen. Tevens kunt u kiezen voor een goede pomp installatie. Hiermee houdt u de waterbalans van uw zwembad op peil. Ook zijn er speciale zwembadstofzuigers die de bodem kunnen reinigen. Zo hoeft u niet handmatig onderhoud aan uw zwembad uit te voeren.

Zwembad aanleggen

Het zorgen voor een schoon zwembad begint al bij de aanleg. Wanneer wij een zwembad aanleggen houden wij rekening met:

  • Beplanting
  • Bladverlies
  • Ligging
  • Begroeiing
  • Omgeving

Daarnaast is een bodemzuiger een onmisbaar element voor onderhoud aan uw zwembad. Wanneer u deze op de juiste manier instelt kunt u genieten van heerlijk schoon water.

Voordelen van het onderhouden van uw zwembad

Zwembad onderhoud wordt door ons uitgevoerd zonder dat het zwembad leeg gemaakt hoeft te worden. Dit bespaart tijd en kosten. Kies voor jarenlange ervaring, kwaliteit, kennis en service en laat zwembad onderhoud uitvoeren door het team van Pinguin Pools.

Pinguin Pools Zwembadtechniek logo
Pinguin Pools Zwembadtechniek
Laat uw reactie achter
icon Ons Doel

Ons Doel

Wij zorgen voor een complete service.
Ook na uw aankoop staan wij voor u klaar!

icon Onze diensten

Onze diensten

Niets is ons teveel gevraagd.
Wij hanteren een strategische aanpak!.

icon Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.
Tevens kunt u ons bereiken via ons email adres!