pinguin-pools-slide2
pinguin-pools-slide1
pinguin-pools-slide3
Opzetbaden van Unipool zorgen ervoor dat u jarenlang plezier heeft
Opzetbaden unipool

Opzetbaden van Unipool zorgen ervoor dat u jarenlang plezier heeft

In de zomer lekker kunnen genieten van een heerlijk zwembad in de tuin? Deze in de winter weer op kunnen ruimen zodat het niet teveel ruimte in beslag zal nemen? Opzetbaden van Unipool worden geleverd door Pinguin Pools. Pinguin Pools levert een complete lijn opzetbaden in diversen vormen en maten. Voor gedetailleerde informatie neemt u contact met ons op. Alle opzetbaden van Unipool zijn snel en eenvoudig te monteren. Opzetbaden van Unipool zijn gemaakt van wintervast materiaal en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en designs. Naast het leveren van opzetbaden van Unipool leveren wij ook betegelde en folie zwembaden die op maat gemaakt zijn. Wilt u meer informatie? Bekijk dan gerust onze website. Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen voor advies.

Voordelen van opzetbaden

Wanneer u kiest voor de opzetbaden van Unipool kunt u profiteren van vele voordelen. Zo kunnen ze volledig bovengronds geplaatst worden maar ook ingebouwd. Opzetbaden van Unipool zijn:

  • Sterk
  • Duurzaam
  • Gemakkelijk te plaatsen
  • Zorgeloos
  • Gemaakt voor plezier

Daarnaast kunt u met opzetbaden van Unipool genieten van een zwembad zonder een hoge investering te doen.

Praktisch en flexibel

Door de jaren heen hebben wij al vele opzetbaden van Unipool geleverd. De opzetbaden van Unipool zijn namelijk razend populair. Dit komt voornamelijk door de praktische en flexibele kenmerken. Daarnaast vinden veel mensen de goede prijs/kwaliteitverhouding belangrijk. Afhankelijk van het materiaal dat u kiest en de maat kunt u profiteren van een zwembad dat past binnen uw budget. Laat u informeren door het team van Pinguin Pools.

Wees voorbereid

Wees voorbereid op een heerlijke lente en warme zomer en bestel alvast één van de opzetbaden van Unipool. Met ruim 40 jaar ervaring is Pinguin Pools Zwembadtechniek een begrip in de zwembad en sauna wereld. U vertelt uw wensen en wij vinden een zwembad dat hierbij past. Een opzet/inbouwbad van ons staat garant voor jarenlang zwemplezier. Ons assortiment bestaat uit diverse topkwaliteit modellen.

Pinguin Pools Zwembadtechniek logo
Pinguin Pools Zwembadtechniek
Laat uw reactie achter
icon Ons Doel

Ons Doel

Wij zorgen voor een complete service.
Ook na uw aankoop staan wij voor u klaar!

icon Onze diensten

Onze diensten

Niets is ons teveel gevraagd.
Wij hanteren een strategische aanpak!.

icon Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.
Tevens kunt u ons bereiken via ons email adres!