pinguin-pools-slide2
pinguin-pools-slide1
pinguin-pools-slide3
Sauna’s voor ontspanning en comfort
Saunas

Sauna’s voor ontspanning en comfort

Bent u een echte sauna liefhebber? Gaat u regelmatig naar een beautycentrum om te genieten van de sauna? Wat denkt u ervan om een sauna in huis te hebben? Als specialist op het gebied van sauna’s kunnen wij u voorzien van een passend model. Sauna’s zijn een heerlijke investering die u dagelijks veel ontspanning bieden. Naast comfortabel zijn sauna’s aan of in uw huis ook erg praktisch. Of het nu gaat om een maandagavond of vrijdagochtend, u kunt er altijd gebruik van maken, wanneer u maar wenst. Houdt u van een warme sauna? Met de temperatuur en vochtigheidsgraad kunt u de sauna’s ook nog eens naar eigen wens instellen. Meer informatie? Neem dan contact op of kom bij ons langs. Wij bieden een ruim assortiment sauna’s aan. Breng balans in uw drukke leven en kies een fijne sauna.

Sauna op maat

Steeds meer mensen kiezen voor sauna’s aan huis. Steeds meer mensen ontdekken de heilzame werking van de sauna. Een heerlijk gevoel om thuis op elk gewenst tijdstip de stress van het dagelijks leven van je af te laten glijden en je fysiek weer op te peppen. Pinguin Pools biedt u een ruime assortiment met sauna’s. Deze zijn verkrijgbaar in vele maten en toebehoren. Wat uw wensen ook zijn, wij leveren sauna’s op maat. Zo kunt u kiezen uit:

  • Kleuren
  • Maten
  • Houtsoorten
  • Soorten
  • Opties

Infrarood 

Naast de klassieke sauna’s neemt de vraag naar infrarood sauna’s toe. Deze sauna’s bevatten een infrarode stralingswarmte die een goede werking kunnen hebben op het licht. Heeft u veel lichamelijke klachten? Dan is het beslist een goede keuze. Al tientallen jaren worden hiermee blessures, zoals verstuikingen, verdraaiingen en spierpijn bestreden. Dit levert enorme successen op. Daarnaast zijn deze sauna’s geschikt voor mensen die last hebben van reuma. Infrarood-energie stimuleert bovendien de verbranding van het lichaam, waardoor u overtollig gewicht makkelijker kwijt raakt. Kortom: genoeg redenen om te kiezen voor deze sauna.

Advies voor een sauna door Pinguin Pools

Kunt u geen keuze maken uit de vele sauna’s die wij aanbieden? Door meer dan 40 jaar ervaring hebben wij veel kennis opgedaan. Graag delen wij deze kennis met u. Neem gerust contact op.

Pinguin Pools Zwembadtechniek logo
Pinguin Pools Zwembadtechniek
Laat uw reactie achter
icon Ons Doel

Ons Doel

Wij zorgen voor een complete service.
Ook na uw aankoop staan wij voor u klaar!

icon Onze diensten

Onze diensten

Niets is ons teveel gevraagd.
Wij hanteren een strategische aanpak!.

icon Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.
Tevens kunt u ons bereiken via ons email adres!