pinguin-pools-slide2
pinguin-pools-slide1
pinguin-pools-slide3
Zwembad bouw in de gewenste maatvoering, vorm, diepte en kleur
Zwembad bouw

Zwembad bouw in de gewenste maatvoering, vorm, diepte en kleur

Bent u op zoek naar een bedrijf dat zwembad bouw voor u kan realiseren? Bekijk dan eens de wesite van Pinguin Pools. Pinguin Pools is gespecialiseerd in zwembad bouw en werkzaam. Wij leggen al ruim 40 jaar zwembaden aan geheel naar wens van de klant. Door de jaren heen hebben wij dan ook verschillende zwembad bouw projecten gerealiseerd. Door onze kwaliteit, service, vakmanschap en betrouwbaarheid weten vele klanten ons te vinden. Zwembad bouw wordt volledig naar wens geleverd. Afhankelijk van uw wensen kiezen we samen met u:

  • Type
  • Verwarming
  • Uitstraling
  • Afwerking
  • Opties

Omdat onze medewerkers jarenlange ervaring hebben en beschikken over kennis, geven wij u graag advies over zwembad bouw. Samen met u zorgen we er graag voor dat het zwembad van uw dromen aangelegd wordt.

Zwembad bouw en aanleg

Wilt u tijdens de warme dagen in de zomer kunnen genieten van een verfrissende duik in uw eigen zwembad? Of wilt u het hele jaar door kunnen genieten van uw zwembad? Voor zowel binnen als buiten realiseren wij zwembad bouw en aanleg. Wij realiseren zwembad bouw op maat en voeren dit van begin tot eind uit. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit verschillende zwembaden. Polyester zwembaden komen kant-en-klaar uit de fabriek. Hierdoor kunt u het zwembad gemakkelijk uitkiezen. Bouwkundige foliebaden zijn zwembaden die op verschillende manieren gebouwd worden. Het bouwkundige foliebad biedt veel keuze in afmetingen, inbouwonderdelen en accessoires. U heeft dus volop mogelijkheden om uw zwembad naar eigen wensen aan te passen wanneer wij de zwembad bouw en aanleg mogen verzorgen.

Zwembad bouw en aankleding

Wanneer u zwembad bouw door ons laat verzorgen kunt u kiezen uit verschillende afwerking en aankleding. Veel gekozen opties zijn watercirculatie, waterbehandeling of onderwaterverlichting. Door de vele opties en mogelijkheden bieden wij voor ieder wat wils. Wij leveren alles om zwembad bouw te realiseren waar u dagelijks heerlijk kunt ontspannen. 

Zwembad bouw op maat

Wilt u zwembad bouw door ons laten realiseren? Maak dan een afspraak. Wij realiseren zwembad bouw en aanleg geheel op maat en laten u de maatvoering, vorm, diepte en kleur bepalen. Een zwembad op maat tot in de laatste details realiseren wij graag voor u. Meer weten over de mogelijkheden voor zwembad bouw ? Maak dan een afspraak. Wij nodigen u van harte uit en maken graag kennis met u. Wij zorgen voor een complete service. Ook na uw aankoop staan wij voor u klaar.

Pinguin Pools Zwembadtechniek logo
Pinguin Pools Zwembadtechniek
Laat uw reactie achter
icon Ons Doel

Ons Doel

Wij zorgen voor een complete service.
Ook na uw aankoop staan wij voor u klaar!

icon Onze diensten

Onze diensten

Niets is ons teveel gevraagd.
Wij hanteren een strategische aanpak!.

icon Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.
Tevens kunt u ons bereiken via ons email adres!