pinguin-pools-slide2
pinguin-pools-slide1
pinguin-pools-slide3
Droomt u van een zwembad?
Zwembad in de tuin

Droomt u van een zwembad?

Wilt u genieten van een zwembad in uw tuin? Graag bieden wij u een betaalbare en prachtige oplossing. Pinguin Pools heeft een uitgebreid programma aan zwembaden die geschikt zijn om in een tuin te bouwen. Denk hierbij aan een polyester zwembad, een betonnen zwembad of een betegeld zwembad. Informeer eens naar de prijzen, een zwembad in de tuin is waarschijnlijk goedkoper dan u denkt. Het team van Pinguin Pools staat graag voor u klaar om u te adviseren over een zwembad in uw tuin. Door onze ervaring, kennis en ons assortiment kunnen wij u voorzien in uw wensen. Welk model zwembad wilt u in uw tuin? Elke tuin is anders en niet elk model zwembad is geschikt voor elke tuin. Wij adviseren u dan ook graag welk model zwembad het meest geschikt is om in uw tuin te plaatsen. Ook in een kleine tuin kunnen wij een zwembad bouwen.

Waarom Pinguin Pools?

Waarom door Pinguin Pools een zwembad in uw tuin laten bouwen? Als u door ons een zwembad in uw tuin laat maken bent u verzekerd van vele voordelen:

  • Prijs bewust
  • Zwembad zelfbouwen of laten bouwen
  • Keuze uit betonnen, polyester of betegelde zwembaden
  • Vele jaren ervaring en veel expertise

Van kleine kinderzwembaden tot luxueuze zwembaden, alles is mogelijk. Daarnaast vindt u bij ons alle bijbehorende onderdelen zoals pompen, verwarming en onderhoudsproducten. Alles om uw zwembad in uw tuin in vorm te houden.

Werkwijze van een zwembad aanleggen

Wanneer u graag een zwembad in uw tuin wilt nodigen wij u allereerst uit voor een gesprek. Hierin kunnen wij u alles vertellen over de verschillende soorten zwembaden die er zijn. Zo kunt u zelf goed nadenken over uw wensen. Vervolgens kunnen we een offerte maken voor het zwembad in uw tuin. indien u het eens bent met de offerte zullen we starten met het aanleggen.

Een zwembad voor iedere tuin 

Of u nu een grote of een kleine tuin hebt, wij bieden voor iedere tuin een passend zwembad. Zelfs voor de allerkleinste bieden wij een prachtig model. Neem contact met ons op voor informatie over een zwembad in uw tuin. Wij bieden een zwembad dat plezier geeft aan uw hele gezin.

Pinguin Pools Zwembadtechniek logo
Pinguin Pools Zwembadtechniek
Laat uw reactie achter
icon Ons Doel

Ons Doel

Wij zorgen voor een complete service.
Ook na uw aankoop staan wij voor u klaar!

icon Onze diensten

Onze diensten

Niets is ons teveel gevraagd.
Wij hanteren een strategische aanpak!.

icon Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.
Tevens kunt u ons bereiken via ons email adres!