pinguin-pools-slide2
pinguin-pools-slide1
pinguin-pools-slide3
Zwembad renovatie brengt uw zwembad terug in nieuwstaat
Zwembad renovatie

Zwembad renovatie brengt uw zwembad terug in nieuwstaat

Is uw zwembad niet meer zo mooi als voorheen? Zijn uw wensen verandert en wilt u uw zwembad aan laten passen? Met zwembad renovatie brengen wij uw zwembad graag weer terug in nieuwstaat. Zwembad renovatie is dé oplossing als u geen nieuw zwembad wilt kopen maar uw huidige zwembad niet meer voldoet aan uw wensen. Zoekt u een bedrijf voor zwembad renovatie? Neem dan contact op met Pinguin Pools. Door de jaren lange ervaring en expertise van Pinguin Pools kunnen wij uw zwembad op een snelle en betaalbare manier weer volledig renoveren. Na de zwembad renovatie lijkt het net of u een nieuw zwembad heeft aangekocht. Hiermee bespaart u kosten en gaat uw zwembad weer jarenlang mee. Naast zwembad renovatie leggen wij ons ook toe op de reparatie en onderhoud van sauna’s, Whirlpools en zonnebanken. Wilt u een afspraak voor zwembad renovatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Met ruim 40 jaar ervaring is Pinguin Pools Zwembadtechniek een begrip in de zwembad en sauna wereld!

Werkwijze zwembad renovatie

Wanneer wij zwembad renovatie uitvoeren werken wij volgens een vast stappenplan:

  • Inventarisatie 
  • Plan van aanpak
  • Offerte
  • Uitvoering
  • Oplevering

Zwembad renovatie begint met het inventariseren van uw wensen en eisen. Daarnaast zullen wij het zwembad controleren op een aantal punten. Door dit te combineren kunnen wij een passend plan van aanpak en offerte opstellen voor zwembad renovatie. Op deze manier komt u niet voor onaangename verassingen te staan. Indien wenselijk kunnen we zwembad renovatie uitwerken in een schets. Zo krijgt u een helder beeld.

Uitvoering zwembad renovatie

Indien u akkoord gaat met het plan van aanpak en de offerte kunnen wij starten met de uitvoering van zwembad renovatie. Over de uitvoering van zwembad renovatie maken wij duidelijke afspraken. Een strakke planning zorgt ervoor dat u zelf zo min mogelijk overlast zult hebben en de uitvoering binnen afgesproken termijn uitgevoerd is. Het team van Pinguin Pools bestaat uit specialisten die zwembad renovatie uitvoert met passie en liefde voor het vak. Met onze zeer ruime ervaring, deskundigheid en advies op maat wij springen graag voor u in het diepe.

Zwembad renovatie en onderhoud

Nadat wij zwembad renovatie hebben uitgevoerd kunnen wij het onderhoud van uw zwembad verzorgen. Door tijdig en regelmatig onderhoud gaat uw zwembad langer mee en kunt u onbezorgd genieten. Wij zijn gepassioneerd en gespecialiseerd en willen dit graag in de komende jaren uit blijven dragen. Voor zowel particulieren, instellingen en openbare bedrijven realiseren wij zwembad renovatie.

Pinguin Pools Zwembadtechniek logo
Pinguin Pools Zwembadtechniek
Laat uw reactie achter
icon Ons Doel

Ons Doel

Wij zorgen voor een complete service.
Ook na uw aankoop staan wij voor u klaar!

icon Onze diensten

Onze diensten

Niets is ons teveel gevraagd.
Wij hanteren een strategische aanpak!.

icon Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.
Tevens kunt u ons bereiken via ons email adres!