pinguin-pools-slide2
pinguin-pools-slide1
pinguin-pools-slide3
Zwembad verkoop tegen aantrekkelijke prijzen
Zwembad verkoop

Zwembad verkoop tegen aantrekkelijke prijzen

Wilt u ideeën opdoen om aankomende zomer een zwembad in uw tuin te laten plaatsen? Kom dan eens langs bij Pinguin Pools. Pinguin Pools is al jaren gespecialiseerd in zwembad verkoop en actief. Wij zijn al jaren actief in zwembad verkoop en u graag van dienst met:

  •  Aanleg
  •  Renovatie
  •  Onderhoud
  •  Advies
  •  Verkoop

Pinguin Pools verkoopt zwembaden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. U kunt bij ons terecht voor o.a. betegelde zwembaden, polyester zwembaden en betonnen zwembaden. Zwembad verkoop doen wij vanuit ons bedrijf uit Bosch ten Duin.

Advies bij de verkoop van uw zwembad

Bij zwembad verkoop komt meer kijken dan alleen het kopen van een zwembad. Zo past niet elk model zwembad even goed bij elke tuin. Bij zwembad verkoop adviseren wij onze klanten dan ook graag welk model en type het best past bij hun tuin. Hierdoor hebben wij al vele zwembaden verkocht aan particulieren, instellingen en openbare bedrijven. Wanneer u een zwembad heeft gekozen kunnen wij het bouwplan van A tot Z leveren.

Uw wensen

Bij zwembad verkoop staan de wensen van onze klanten centraal. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw wensen vertaald worden naar een passend ontwerp. De daadwerkelijke aanleg van het zwembad moet passen bij uw tuin en droom. Met een zwembad komt uw mooie tuin nog meer tot zijn recht.

Maatwerk zwembad

Zwembad verkoop is maatwerk. Voor elk budget, iedere tuin en alle wensen hebben wij een zwembad te koop. Graag realiseren wij dan ook uw wensen. Naast zwembad verkoop kunt u bij ons terecht voor zwembadafwerking. De uitstraling van uw zwembad heeft alles te maken met de gebruikte materialen die bij de afwerking van uw privé binnen- en buitenzwembad worden gebruikt. Zo hebben wij overkappingen, afdekkingen en randafwerkingen. Bekijk gerust onze website voor zwembad verkoop, uw partner op het gebied van zwembad verkoop.

Pinguin Pools Zwembadtechniek logo
Pinguin Pools Zwembadtechniek
Laat uw reactie achter
icon Ons Doel

Ons Doel

Wij zorgen voor een complete service.
Ook na uw aankoop staan wij voor u klaar!

icon Onze diensten

Onze diensten

Niets is ons teveel gevraagd.
Wij hanteren een strategische aanpak!.

icon Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.
Tevens kunt u ons bereiken via ons email adres!