pinguin-pools-slide2
pinguin-pools-slide1
pinguin-pools-slide3
Zwembadbouw zowel binnen als buiten
Zwembadbouw

Zwembadbouw zowel binnen als buiten

Wilt u graag een zwembad in uw tuin of woning laten bouwen? Verzekerd zijn van comfort en optimaal zwemplezier? Bent u daarom op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in zwembadbouw. Met ruim 40 jaar ervaring is Pinguin Pools Zwembadtechniek uw aangewezen partner op het gebied van zwembadbouw. Graag maken wij van de dromen van onze klanten werkelijkheid met zwembadaanleg en zwembadbouw en werken. Afhankelijk van de wensen van onze klanten maken en leveren wij verschillende kwalitatief hoogwaardige zwembaden. Deze zwembaden verschillen van elkaar in:

  •  Formaat
  •  Uitvoering
  •  Materiaal
  •  Eigenschappen
  •  Technieken

Wilt u een afspraak voor zwembadbouw? Neem dan gerust contact met ons op. Wij nodigen u uit en bespreken graag uw wensen voor zwembadaanleg. Door ons ruime assortiment vindt u gegarandeerd een oplossing die voldoet aan uw wensen en behoeften.

Maak van uw droom werkelijkheid met zwembadbouw

Voor vele mensen is het een droom. Een zwembad in de tuin waar u heerlijk kunt ontspannen na een drukke werkdag. Bij Pinguin Pools zijn de zwembaden erg betaalbaar en van goede kwaliteit. Daarom bent u bij ons beslist aan het juiste adres voor zwembadbouw. Dankzij de verschillende formaten en vormen kunnen wij zwembadbouw zelfs op kleine oppervlakte realiseren. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij zowel buiten als binnen zwembadbouw realiseren. Pinguin-Pools bouwt traditionele zwembaden in gewapend beton en vervaardigt uw zwembad op maat volgens hoogstaande kwaliteitsnormen en met vakkennis. We helpen u bij de keuze van de materialen zodat uw zwembad harmonieus op uw omgeving aansluit.

Zwembadbouw binnenzwembad

Wilt u het hele jaar door kunnen genieten van uw zwembad? Wilt u daarom een binnen zwembad aan laten leggen? Pinguin-Pools biedt u een ruime keuze aan binnenzwembaden waarmee u volop kunt genieten, in de privacy van uw eigen woning. Om zwembadbouw naar wens te kunnen realiseren nodigen wij u graag uit voor een oriënterend gesprek. De uitstraling van uw zwembad heeft alles te maken met de gebruikte materialen die bij de afwerking van uw privé binnen- en buitenzwembad worden gebruikt. Graag laten wij de verschillende materialen zien en bespreken uw wensen.

Zwembadbouw door Pinguin Pools

Pinguin Pools is al jaren een begrip in de wereld van zwembadbouw. Van ontwerp tot aanleg en onderhoud, wij verzorgen het allemaal. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat u inspireren en ontdek onze mogelijkheden via onze website. Voor zowel particulieren, instellingen en openbare bedrijven realiseren wij moderne projecten.

Pinguin Pools Zwembadtechniek logo
Pinguin Pools Zwembadtechniek
Laat uw reactie achter
icon Ons Doel

Ons Doel

Wij zorgen voor een complete service.
Ook na uw aankoop staan wij voor u klaar!

icon Onze diensten

Onze diensten

Niets is ons teveel gevraagd.
Wij hanteren een strategische aanpak!.

icon Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.
Tevens kunt u ons bereiken via ons email adres!