pinguin-pools-slide2
pinguin-pools-slide1
pinguin-pools-slide3
Zwembad renovatie tekst

Zwembad renovatie en onderhoud

U wilt uw zwembad weer in nieuwstaat terugbrengen? Maar u wilt geen nieuw zwembad kopen? Dan is zwembad renovatie dé oplossing voor u!. Renovatie brengt uw zwembad weer in nieuwstaat.

Door de jaren lange ervaring en expertise van Pinguin-Pools kunnen wij u zwembad op een snelle en betaalbare manier weer volledig renoveren. Na de renovatie lijkt het net of u een nieuw zwembad heeft aangekocht.

Naast het renoveren van zwembaden leggen wij ons ook toe op de reparatie en onderhoud van sauna’s, Whirpools en zonnebanken.

Heeft u schade of wilt u een onderhoudscontract, Bel dan onze servicelijn: 030-2293090.

Ook voor onderhoud aan uw zwembad bent u bij ons ook aan het juiste adres. Het reinigen van uw zwembad is namelijk van belang voor langdurig zwemplezier, gezondheid en hygiëne. Omdat wij zowel binnen- als buitenbaden maken kunnen wij ook voor beide onderhoud plegen.

Tijdens het onderhoud worden de wanden geschrobd, de bodem gezogen en het water gefilterd, gebruikmakend van de beste materialen. Zwembad onderhoud wordt door ons uitgevoerd zonder dat het zwembad leeg gemaakt hoeft te worden. Dit bespaart tijd en kosten.

Goed onderhoud begint al bij het kiezen van een goede pomp installatie. Hiermee houdt u de waterbalans van uw zwembad op peil. Daarnaast is een bodemzuiger een onmisbaar element voor onderhoud aan uw zwembad. Eventueel kunt u zelf de filter schoonmaken, want door kalkophoping is het raadzaam dit circa 4 x per jaar te doen. Ook de goede balans van chemicaliën speelt een grote rol voor de kwaliteit van  het water en dus de levensduur van uw zwembad. Zonder de juiste chemicaliën kunt u snel last krijgen van algen en allerlei andere ongewilde bacteriën. Schoon water in het zwembad is een zaak van de goede balans zoeken tussen zuurgraad (PH), hardheid van het water en de hoeveelheid chloor. Tevens is het aan te raden om iedere week ongeveer drie tot vijf procent van het zwembadwater te verversen. Tijdens warme temperaturen verdampt het water sneller waardoor de concentratie zouten stijgt.

En natuurlijk het winterklaar maken van uw zwembad is onderhoud. Liever niet zelf doen, kies dan voor de jarenlange ervaring, kwaliteit, kennis en service en laat het zwembadonderhoud uitvoeren door het team van Pinguin Pools.

Pinguin Pools Zwembadtechniek logo
Pinguin Pools Zwembadtechniek
icon Ons Doel

Ons Doel

Wij zorgen voor een complete service.
Ook na uw aankoop staan wij voor u klaar!

icon Onze diensten

Onze diensten

Niets is ons teveel gevraagd.
Wij hanteren een strategische aanpak!.

icon Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.
Tevens kunt u ons bereiken via ons email adres!