pinguin-pools-slide2
pinguin-pools-slide1
pinguin-pools-slide3
Binnenzwembaden tekst

Binnenzwembaden

Op ieder gewenst moment een heerlijke duik kunnen nemen. Niet gebonden zijn aan de weersomstandigheden. Aan uw gezondheid werken terwijl u aan het ontspannen bent. Pinguin-Pools biedt u een keur aan binnenzwembaden waarmee u volop kunt genieten, in de privacy van uw eigen woning.

Kunststof zwembaden

Dit fraaie zwembad uit één stuk voldoet aan al uw eisen en wensen. Het wordt in Nederland gemaakt van kunststof. De geïntegreerde luxe voorzieningen en accessoires garanderen een snelle en probleemloze aanleg.

Betegelde zwembaden

Betonnen betegelde of gecoate zwembaden zijn zeer fraaie zwembaden. De grote vrijheid in vormgeving en maatvoering maken een betonnen zwembad tot een uniek zwembad. Aangezien het aanleggen van een betonnen zwembad alleen door vakkundige zwembadbouwers uitgevoerd kan worden, kan er veel fout gaan als deze vakkundig heid ontbreekt.

Folie zwembaden

Het bouwkundige foliebad biedt veel keuze in afmetingen, inbouwonderdelen en accessoires. U heeft dus volop mogelijkheden om uw zwembad naar eigen wensen aan te passen. Het bassin kan voorzien worden van verschillende standaard inbouwonderdelen: voor watercirculatie, waterbehandeling of onderwaterverlichting.

Pinguin Pools Zwembadtechniek logo
Pinguin Pools Zwembadtechniek
icon Ons Doel

Ons Doel

Wij zorgen voor een complete service.
Ook na uw aankoop staan wij voor u klaar!

icon Onze diensten

Onze diensten

Niets is ons teveel gevraagd.
Wij hanteren een strategische aanpak!.

icon Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.
Tevens kunt u ons bereiken via ons email adres!