pinguin-pools-slide2
pinguin-pools-slide1
pinguin-pools-slide3
Buitenzwembaden tekst

Buiten zwembaden

Pinguin-Pools bouwt traditionele zwembaden in gewapend beton en vervaardigt uw zwembad op maat volgens hoogstaande kwaliteitsnormen en met vakkennis. We helpen u bij de keuze van de materialen zodat uw zwembad harmonieus op uw omgeving aansluit.

Kunststof zwembaden

BuitenzwembadenDit fraaie zwembad uit één stuk voldoet aan al uw eisen en wensen. Het wordt in Nederland gemaakt van kunststof. De geïntegreerde luxe voorzieningen en accessoires garanderen een snelle en probleemloze aanleg.

Betegelde zwembaden

Betegelde buiten zwembadenBetonnen betegelde of gecoate zwembaden zijn zeer fraaie zwembaden. De grote vrijheid in vormgeving en maatvoering maken een betonnen zwembad tot een uniek zwembad. Aangezien het aanleggen van een betonnen zwembad alleen door vakkundige zwembadbouwers uitgevoerd kan worden, kan er veel fout gaan als deze vakkundig heid ontbreekt.

Houten zwembaden

Een nieuwe benadering van het begrip zwembad: het Pinguin-Pools houten tuinzwembad. Dit aantrekkelijke houten zwembad is vervaardigd uit een hoogwaardige duurzame houtsoort. En leent zich uitstekend voor gehele of gedeeltelijke plaatsing in de grond.

Folie zwembaden

Folie Zembad

Het bouwkundige foliebad biedt veel keuze in afmetingen, inbouwonderdelen en accessoires. U heeft dus volop mogelijkheden om uw zwembad naar eigen wensen aan te passen. Het bassin kan voorzien worden van verschillende standaard inbouwonderdelen: voor watercirculatie, waterbehandeling of onderwaterverlichting.

Opzetbaden

Een opzet/inbouwbad van ons staat garant voor jarenlang zwemplezier. Ons assortiment bestaat uit diverse topkwaliteit modellen.

Pinguin Pools Zwembadtechniek logo
Pinguin Pools Zwembadtechniek
icon Ons Doel

Ons Doel

Wij zorgen voor een complete service.
Ook na uw aankoop staan wij voor u klaar!

icon Onze diensten

Onze diensten

Niets is ons teveel gevraagd.
Wij hanteren een strategische aanpak!.

icon Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.
Tevens kunt u ons bereiken via ons email adres!