pinguin-pools-slide2
pinguin-pools-slide1
pinguin-pools-slide3
Zwembadafwerking tekst

Zwembad afwerking

De uitstraling van uw zwembad heeft alles te maken met de gebruikte materialen die bij de afwerking van uw privé binnen- en buitenzwembad worden gebruikt.

Rand en terrasafwerking

Door te kiezen voor een fraaie randsteen met bijpassende terrastegels wordt uw zwembad een harmonisch onderdeel van het tuinontwerp. Pinguin-Pools biedt u de keuze uit een eigen collectie randstenen en terrastegels passend bij het stijlvolle design van uw Pinguin-Pools zwembad.

Overkappingen

Met goede overkapping blijft het buitenbad warm en worden bladeren en insecten geweerd. Bovendien kan er onder elke weersomstandigheid gewoon gezwommen worden. Wie een prachtige overkapping of afdekking wil voor zijn zwembad zit hier goed. Tal van overkappingen en afdekkingen zijn hier te vinden.

Afdekkingen

Een afdekking zorgt ervoor dat het zwemwater nagenoeg niet afkoelt. Door een geringere lichtinval wordt de algengroei in een buitenbad ermee tegengegaan. Dat scheelt weer in het gebruik van chemicaliën. Een afgedekt binnenbad verspreidt geen damp hetgeen de kosten voor afzuiging reduceert.

Waterbehandeling

Helder en veilig zwemwater? De kwaliteit van zwemwater vraagt de nodige zorg. Uw bad moet schoon en bacterievrij zijn. Daarvoor heeft u een goede filterinstallatie nodig, met voldoende capaciteit om alle verontreinigingen eruit te halen. Pinguin-Pools biedt u een uitgebreid assortiment aan waterbehandeling.

Accesoires

Er zijn enorm veel mogelijkheden met accessoires. Denk bijvoorbeeld aan randstenen, een glijbaan, een zwemtrap... maar ook allerlei speelattributen voor in en op het water. Bij een sauna kunt u bijvoorbeeld denken aan handdoeken en badjassen, zandlopers, thermometers, een houten emmer met opgietlepel etc.

Pinguin Pools Zwembadtechniek logo
Pinguin Pools Zwembadtechniek
icon Ons Doel

Ons Doel

Wij zorgen voor een complete service.
Ook na uw aankoop staan wij voor u klaar!

icon Onze diensten

Onze diensten

Niets is ons teveel gevraagd.
Wij hanteren een strategische aanpak!.

icon Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.
Tevens kunt u ons bereiken via ons email adres!