Zwembad-overkappingen-pinguin-pools
Tekst

Zwembad overkappingen

Zwembad overkappingen kopen? Uw zwembad beschermen tegen vervuiling? Of uzelf beschermen tegen zon of regen. Er zijn verschillende redenen waarom het raadzaam is om te kiezen voor zwembad overkappingen. Pinguin Pools kan u als geen ander advies geven over de verschillende soorten. Als zwembadspecialist leveren wij naast zwembaden verschillende afwerkingen en accessoires. Zwembad overkappingen zijn daar een belangrijk onderdeel van. Wij werken al vele jaren samen met leverancier Aura. Aura is een fabrikant van hoogwaardige zwembad overkappingen die deze vanuit hun vestiging in Oostenrijk aan ons levert. Doordat wij samenwerken met deze professionele fabrikant bent u bij ons beslist verzekerd van topkwaliteit. Daarnaast kunnen wij vakkundige montage verzorgen. Dit doen wij in overleg met de klant. Zwembad overkappingen moeten namelijk niet alleen aansluiten bij het zwembad maar ook bij uw wensen en de stijl van de tuin en woning.

Professionele zwembad overkappingen

Pinguin Pools levert professionele zwembad overkappingen van fabrikant Aura. Zo zijn er verschillende modellen leverbaar in vrijwel alle maten. Met zwembad overkappingen verlengt u het buiten zwemseizoen. Het biedt eigenlijk de mogelijkheden van een binnenzwembad maar dan met frisse buitenlucht. Veel klanten kiezen hiervoor door de volgende voordelen:Zwembadoverkapping

  • Langer zwemseizoen
  • Minder watervervuiling
  • Veiligheid
  • Bescherming
  • Minder verdamping van water
  • Minder schoonmaakwerk

Kies voor bescherming en beschutting en laat één van de Aura zwembad overkappingen monteren.Zwembad overkappingen

Zwembad overkappingen op maat

Zwembad overkappingen kunnen wij op maat laten produceren. Door de verschillende opties kunnen we dan ook beslist een overkapping leveren die aansluit bij uw wensen, stijl en smaak. Welk model u ook kiest, u bent verzekerd van een winddichte constructie, stormverankering en sterke verbindingselementen van RVS. Graag laten wij u enkele voorbeelden zien en geven u advies op maat.

Pinguin Pools Zwembadtechniek logo
Pinguin Pools Zwembadtechniek
icon Ons Doel

Ons Doel

Wij zorgen voor een complete service.
Ook na uw aankoop staan wij voor u klaar!

icon Onze diensten

Onze diensten

Niets is ons teveel gevraagd.
Wij hanteren een strategische aanpak!.

icon Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.
Tevens kunt u ons bereiken via ons email adres!